Solutii de curatat

Solutie pentru curatarea tapiteriei auto Pulimax

Detergent pentru curatarea tapiteriei autoDetergent universal pentru curatarea perfecta a scaunelor si tapiteriei auto. De asemenea poate fi utilizat si pentru a curata elementele de plastic din interiorul masinii dumneavoastra.

Cu Pulimax poti sa elimini mirosurile neplacute, chiar si nicotina, poti indeparta petele dificile din profunzimea fibrelor tesaturii, garanteaza o curatare igienica si completa si dizolva murdaria.

Aceasta solutie de curatat tapiteria poate reinnoi culorile scaunelor si a banchetei.

Nigrin spray

este o solutie pentru curatarea tapiteriei, curatarea scaunelor din material textil sau a covoarelor tip mocheta din masina. Poate fi achizionat din comert si este des intalnit in spalatoriile auto, utilizat de catre profesionistii care se ocupa cu servicii de tip curatare tapiterie auto.

Protejeaza si nu lasa nici un rezidiu pe materialele textile, in plus reimprospateaza culorile tesaturilor.
Disponibil in flacoane de 300 ml.

Mod de intrebuintare:
1. agitati bine flaconul
2. aspirati suprafetele textile ale scaunelor si banchetei
3. pulverizati jetul pe suprafa ce se vrea a fi curatata
4. curatati spuma cu un burete
5. lasati o ora sa actioneze apoi aspirati cu un aspirator, preferabil cu un aspirator profesional ce foloseste tehnologie injectie - extractie.
Solutie pentru curatarea tapiteriei auto Sonax Interior Car Cleaner - Aceasta solutie curata si indeparteaza instant, petele si mirosul din fibrele textile ale tapiteriei, plafonierei, covoarele tip mocheta din material textil.

Dupa curatare va ramane un miros parfumat si placut, deoarece solutia nu mascheaza mirosurile neplacute ci le elimina in totalitate. Sprayul contine surfactanti activi ce vor ridica la suprafata mizeria pentru a fi inlaturata usor prin aspirare sau cu o laveta.

Disponibil in flacoane de 500 ml.

Mod de intrebuintare:
1. agitati bine flaconul
2. aplicati solutia pe suprafata pe care doriti sa o curatati
3. folositi o laveta pentru a impregna solutia in tapiteria auto
4. lasati sa actioneze circa 10 minute
5. indepartati mizeria rezultata cu o laveta sau prin aspirare cu un aspirator puternic